Ακολουθούν οι δυνατοί τρόποι πληρωμής που υποστηρίζονται ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας εξυπηρετεί.

1) Πιστωτική, χρεωστική ή prepaid κάρτα.

Η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, πραγματοποιείται στο site της Αlpha Bank, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση.

2) Αντικαταβολή κατά την παράδοση.

Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, καταβάλλετε την αξία των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή τους στο χώρο σας από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.
Η επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 2.50 € (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ)
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 15€.

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στους διαθέσιμους λογαριασμούς της εταιρείας μας. Οι λογαριασμοί εμφανίζονται στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας, όπως επίσης αναγράφονται στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας που θα σταλεί με την οριστικοποίση αυτής. Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας, καθώς και ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας. Σε περίπτωση μεταφοράς από μη συνεργαζόμενη τράπεζα, όποιες χρεώσεις / προμήθειες προκύπτουν βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Το αποδεικτικό της κατάθεσης, φυσικής κατάθεσης ή e-banking, θα πρέπει να αποσταλεί στο info@cakepro.gr. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα αποστέλλονται μετά από την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας σας, oπότε είναι πιθανόν να προκύψει μια μικρή καθυστέρηση στην παραγγελία σας.

Θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση μέχρι και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μετά την υποβολής της παραγγελίας σας. Εάν η πληρωμή σας ΔΕΝ επιβεβαιωθεί σε αυτό το διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

3) Μετρητοίς ή με Πιστωτική κάρτα στην έδρα μας.

Εναλλακτικά της αποστολής με courier μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τον χώρο μας κατόπιν συνεννόησης.
Oι ώρες λειτουργίας μας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή : 10:00 – 18:00 και Σάββατο: 10:00 – 15:00.